Concept2 tilbud

0

Dette indlæg har vi skrevet, eftersom Concept2 er en utrolig populær romaskine, som mange er ude efter at få et godt tilbud på. Derfor har vi været ude og undersøge markedet for, hvor man kan få det bedste tilbud. Vi har kigget på mange danske webshops og fitnessbutikker, samt prøvet at se, om man kan få et godt tilbud, hvis man fx skulle købe flere styk. Derudover har vi også prøvet at undersøge, hvad en et godt concept2 tilbud er på en brugt maskine.

Concept2 Indoor Rower Model D (PM5)

Kort om concept2

Der findes 2 forskellige modeller. en D-model og en E-model. Hvis du vil læse mere om, hvilke romaskiner, som er markedets bedste så læs evt. vores omfattende romaskine test her. D-modellen er den lave model og E-modellen er den noget dyrere og høje model.

Der findes en del webshops, hvor man kan købe concept2, blandt andet: www.fitshop.dk, fitnessbutikken.dk , medicsport.dk og fitnesssolutions.  Der er dog kæmpe forskel i pris, på de samme maskiner, fra virksomhed til virksomhed.

Priser fra de forkskellige webshops på Concept2 D-modellen med PM5 monitor.

Vi har nedenfor linket direkte til den billigste.

  • www.fitshop.dk: 8.295DKK inkl. levering   Link til produktet.
  • www.medicsport.dk 15.000DKK inkl. levering.
  • www.fitnessbutikken.dk 15.000DKK inkl. levering.
  • www.fitsolutions.dk 11.249DKK inkl. levering. 
  • www.Sporttema.dk 14.999DKK inkl. levering.

Der er altså rigtig mange penge at spare ved at kigge efter et godt concept2 tilbud. Og så fik vi samme info og fine service alle steder, da vi ringede for at forhøre os omkring prisen og et godt tilbud.

Det er svært at få presset prisen ret meget på Concept2, men hvis du skal købe over 4 stk. er det værd at give de billigste udbydere fra vores prissammenligning et ring og høre ad. Vi håber at denne lille artikel omkring at finde et godt concept2 tilbud har været med til at hjælpe dig i din søgen på det bedste tilbud.

Del.

Tilføj en kommentar