Concept2 tilbud

0

Concept2 tilbud er en artikel som vi har skrevet eftersom Concept2 er en utrolig populære romaskine, som mange er ude efter at få et godt tilbud på. Derfor har vi været ude og undersøge markedet for hvor man kan få det bedste concept2 tilbud. Vi har kigget på mange danske webshops og fitnessbutikker, smat prøvet at se om man kan få et godt concept2 tilbud, hvis man fx skulle købe flere styk. Derudover har vi også prøvet at undersøge hvad en et godt concept2 tilbud er på en brugt maskine.

Concept2 Indoor Rower Model D (PM5)

Kort om concept2. Der findes 2 forskellige modeller en D-model og en E-model. Hvis du vil læse mere om hvilke romaskiner som er markedets bedste så læs evt. vores omfattende romaskine test her. D-modellen er den lave model og E-modellen er den noget dyrer og høje model.

Concept2 tilbud – webshops / butikken.

Der findes en del webshops hvor man kan købe concept2; blandt andet: www.t-fitness.dk fitnessbutikken.dk , medicsport.dk og fitnesssolutions.  Der er kæmpe forskel i pris fra virksomhed til virksomhed.

Priser fra de forkskellige webshops på Concept2 D-modellen med PM5 monitor.

  • www.T-fitness.dk ; 8.295DKK inkl. levering   Link til produktet.
  • www.medicsport.dk 15.000DKK inkl. levering.
  • www.fitnessbutikken.dk 15.000DKK inkl. levering.
  • www.fitsolutions.dk 11249DKK inkl. levering. 
  • www.Sporttema.dk 14999DKK inkl. levering.

Så der er altså rigtig mange penge at spare ved at kigge efter et godt concept2 tilbud. Eftersom det er samme info og fine service vi fik alle steder, da vi ringede for at forhøre os omkring prisen og et godt concept2 tilbud.

Det er svært at få presse prisen ret meget på Concept2, men hvis du skal købe over 4 stk. er det værd at give de billigste udbydere fra vores pris sammenligning et ring og høre. Vi håber at denne lille artikel omkring at finde et godt concept2 tilbud har været med til at hjælpe.

LÆS OGSÅ:  Personvægt Test 2018 - Vi tester de bedste modeller på markedet
Del.

Tilføj en kommentar