Bænkpres bænk

0

Ønsker du at få fat på en god bænkpres bænk? Der er med garanti rigtig mange, der gerne ville kunne styrketræne i eget hjem, men hvis det er noget, du ønsker at gøre til virkelighed, så er du selvfølgelig nødsaget til at investere i en lang række af forskellige typer af udstyr til din træning. Ikke nok med, at du skal investere i en række forskellige vægtstænger, vægtskiver og meget andet, så kan det samtidig også være en rigtig god idé, hvis du vælger at investere i en såkaldt bænkpres bænk.

Som navnet antyder, så kan den selvfølgelig bruges i forbindelse med bænkpres, men det er dog langt fra det eneste, som den kan bruges til, da du også kan bruge en sådan bænk til at lave andre øvelser, der f.eks. inkluderer håndvægte og deslige. Med andre ord, så byder en bænkpres bænk faktisk på en lang række af forskellige muligheder, som du med stor sandsynlighed ikke har tænkt over ved første øjekast, hvilket også betyder, at en bænkpres bænk byder på et væld af forskellige øvelser, som du kan lave med eller uden vægtstang eller håndvægte, hvorfor en sådan bænk ikke kun er velegnet til bænkpres, men også mange andre øvelser.

Som du derfor også kan se, så er der faktisk op til flere gode grunde til, hvorfor du bør investere i en bænkpres bænk og det er ikke kun noget, der handler om, at du har muligheden for at gøre brug af den til at lave bænkpres på. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det er dét, der skal være den primære årsag til, at du går ud og anskaffer dig en bænk til bænkpres, men det behøver som sådan ikke at være den eneste grund, for du kan også lave mange andre øvelser på en sådan bænk, som du f.eks. før i tiden ikke har haft mulighed for at lave derhjemme eller som du har følt dig nødsaget til at lave på gulvet i stedet for. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det kan være en rigtig god idé at købe en bænkpres bænk, da du kan bruge den til et væld af forskellige ting og sager, som du ikke tidligere har haft mulighed for at gøre derhjemme, hvilket også betyder, at det kan bidrage positivt til din træning i et rigtig stort omfang og det betyder selvfølgelig, at det er en rigtig god investering.

Selvom det kan virke som en nem opgave at skulle købe sig en sådan bænk, så er det faktisk sværere end man lige skulle tro. Ikke nok med, at der er rigtig mange bænke på det danske marked, som du har mulighed for at vælge mellem, så skal du oven i købet også tage stilling til en lang række faktorer såsom materialer, størrelse, med eller uden stativ og mange, mange andre ting. Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke forhaster processen og ender med at købe dig en bænkpres bænk, der reelt set ikke lever op til dine krav eller til det, du skal bruge den til, fordi du har været for hurtigt ude og dermed har endt med at investere dine penge i en bænk, som ikke er noget for dig, når det virkelig kommer til stykket. Vi har dog forsøgt at gøre det nemmere for dig ved at liste en række bænke nedenfor, hvor du med garanti også finde én, der er lige noget for dig, hvad end du stiller uhyre store krav til din kommende træningsbænk eller du derimod bare er på jagt efter noget ganske simpelt, der kan erhverves til en rigtig god pris.

Abilica 2170

Her er der tale om den første bænk på vores liste og samtidig også en meget kraftig og stabil én af slagsen, der passer perfekt til dig, der har et ønske om at kunne styrke og opbygge dine muskler i eget hjem. Det er en god og solid bænk, der kan bryste sig af en meget kraftig konstruktion og naturligvis brugen af nogle meget slidstærke materialer, der både er med til at sikre, at den er yderst holdbar og at den har en lang levetid, hvorfor der ikke er tale om en bænk, der skal skiftes ud efter én sæson. Abilica har selvfølgelig sørget for at bænken er godt polstret på både sæde og i ryg, hvilket er med til at gøre det til en langt mere behagelig proces at bruge deres Abilica 2170 træningsbænk til at træne, hvad end du ønsker at lave bænkpres eller en helt anden øvelse, hvor du f.eks. bruger håndvægte til at styrke dine skuldre i stedet for – der er nærmest uendelige muligheder med en bænk som Abilica 2170.

Ikke nok med det, så er der faktisk også mulighed for at justere bænkens ryg til at have intet mindre end tre forskellige vinkler eller bare blive lagt helt fladt ned, hvilket selvfølgelig også inviterer til, at du kan lave flere forskellige øvelser på en bænk som denne. Ydermere, så er både vægtstolper og benvippe også indstillelige, hvorfor de dermed også vil kunne justere efter dine behov. Vægtbelastningen kan forøges helt op til 150 kg., hvilket naturligvis også betyder, at langt de fleste vil kunne se sig tilfreds med Abilica 2170 og den vægtbelastning, der hører til. Hvis ikke, så skal du selvfølgelig bare på jagt efter en mere robust bænk, der kan klare mere end 150 kg. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det absolut er en bestseller og en model, hvor du virkelig får noget for pengene, hvorfor der selvfølgelig heller ikke skal lægges skjul på, at der er tale om en rigtig god investering, som du med garanti også vil komme til at sætte stor pris på, når du først begynder at træne med din Abilica 2170 et par gange i ugen el.lign.

LÆS OGSÅ:  Yogamåtte Test

Abilica Premium Weight Bench

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Abilica Premium Weight Bench er en meget robust træningsbænk og at der ikke er mange andre træningsbænke på det danske marked, der kan hamle op med den på dette punkt, for den kan holde til rigtig meget og tåler desuden også til uhyre tungt brug, hvorfor der også er tale om en træningsbænk (eller bænkpres bænk, om man vil), der passer rigtig godt til dig, der foretrækker at løfte rigtig tungt, når du træner og styrker dine muskler. I en sådan sammenhæng er det meget vigtigt, at du har en bænk, der reelt set kan holde til det, da du ellers kan ende med at komme galt afsted, hvis bænken f.eks. ender med at knække eller hvis den på anden vis giver udtryk for, at den ikke rigtigt kan holde til den vægt, den bliver udsat for – det er dog ikke noget, du kommer til at opleve med en træningsbænk som Abilica Premium Weight Bench, for den er særdeles robust og stabil.

Her er der tale om en træningsbænk, der giver dig muligheden for at lave et væld af forskellige typer af træningsøvelser og styrkeøvelser, som du ellers ikke vil have muligheden for at lave derhjemme. Den kan blandt andet bruges til at lave bænkpres, men du kan f.eks. også træne med håndvægte for at styrke skuldre, overarme eller brystkasse på din Abilica Premium Weight Bench. Du kan være sikker på, at du får en rigtig og effektiv træning på din Abilica Premium Weight Bench, da den ganske enkelt er indrettet til, at du altid ligger godt og rigtigt, så du kan lave dine øvelser ordentligt og dermed få det optimale ud af din træning og samtidig også undgå skader. Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Abilica Premium Weight Bench tåler en belastning på helt op til 750 kg., hvilket selvfølgelig betyder, at det er de absolut færreste, der ikke synes, at denne belastning er nok og derfor må gå på jagt efter en anden bænk.

Abilica Flad bænk

Selvom det naturligvis kan virke yderst appellerende for dig at gå all-in, når du skal ud og investere i en træningsbænk, som du kan bruge derhjemme, hvad end du ønsker at bruge den til at lave bænkpres eller du derimod er mere interesseret i, at lave andre øvelser med bænken, så er det langt mere vigtigt, at du sørger for at finde en bænk, der matcher dine krav og præferencer i stedet for blot at købe en bænk, der koster flere tusinde kroner og som virker, som den bedste, du kan finde. Hvis du ikke stiller synderligt høje krav itl din kommende træningsbænk, så er der ikke nogen grund til, at du køber en bænkpres bænk, der opfylder dine krav og meget mere til, for det vil blot være spild af dine penge at gøre dette, og samtidig kommer du også hurtigt til at fortryde, at du køber en mere avanceret bænk, hvis den bare får lov til at stå ubrugt hen, fordi du ikke udnytter den til fulde.

I stedet skal du sætte dig lidt ind i, hvad du egentlig leder efter, for det kan sagtens være, at du vil kunne nøjes med en bænkpres bænk som denne flade bænk fra Abilica, der ikke koster dig mere end en flad tusindekroneseddel. Der er tale om en både solid og god flad bænk, der kan bruges til forskellige typer af vægttræning og som oven i købet kan klare en totalvægt på 160 kg., hvilket bør være nok til de fleste, der ikke er deciderede bodybuildere. Selve bænken vejer desuden heller ikke mere end små 11 kg., hvorfor det er ganske simpelt for dig at flytte den rundt, hvis du gerne vil have den opbevaret et sted, når den ikke er i brug. Den måler desuden også kun 123 cm. x 45 cm. x 46 cm., hvorfor det ikke just er fordi, det bliver svært at finde plads til en bænk som denne i dit hjem.

Bodymax CF325 FID træningsbænk

Hvis du er typen, der ikke vil nøjes med det næstbedste, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal prøve at se nærmere på en træningsbænk som BodyMax CF325, der er ideel til diverse former for hjemmetræning, der involverer f.eks. håndvægtstræning eller bænkpres. I og med, at du har muligheden for at indstille denne bænk til at have mere end fem forskellige positioner og vinkler, hvilket inkluderer vinkler fra helt flad til 90 grader, så er der mulighed for at lave rigtig mange andre øvelser end, hvad der er muligt, hvis du f.eks. nøjes med bare at købe en helt almindelig, flad bænk. BodyMax CF325 er selvfølgelig også en kende dyrere at erhverve end en ganske almindelig bænk, men det ændrer dog ikke på, at dine penge er godt givet ud, da du får en bænk, der kan bruges til et utal af forskellige trænings- og styrkeøvelser, der ganske enkelt ikke er mulige at lave på en flad bænk.

LÆS OGSÅ:  Derfor er brug af proteinpulver fornuftigt

Det er dog ikke kun fordi, at du kan bruge BodyMax CF325 til et væld af forskellige øvelser, at du skal investere i lige netop dén bænkpres bænk, for det handler lige så meget om, at den kommer med en stærk og holdbar polstring, der får den til at se godt ud i ethvert hjem og selvfølgelig også sikrer, at man sidder eller ligger godt og behageligt igennem hele sin træning, hvilket naturligvis er meget vigtigere end at den ser godt ud i dit hjem. Denne træningsbænk kommer oven i købet med en opbevaringsplads til håndvægte, så du altid kan have dine håndvægte lige ved hånde, men det stopper dog ikke her, for BodyMax CF325 er også udstyret med smart transporthjul, der gør det nemt for dig at køre den væk, når du ikke længere skal bruge den og ikke vil have den stående fremme hjemme i stuen, hvis der f.eks. kommer gæster forbi til en gang kaffe i stuen eller lignende. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig flot træningsbænk og derfor skal du bestemt heller ikke være bange for at lade den stå fremme derhjemme, selvom der kommer gæster.

BodyMax CF325 er en træningsbænk, der er velegnet til både helt almindelig træning med håndvægte, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilket øvelser, du vil kunne lave med en bænk som denne, men den kan selvfølgelig også sagtens bruges til øvelser med vægtstang, hvilket inkluderer bænkpres, hvorfor den også fungerer rigtig godt som en bænkpres bænk.

Du kan desuden også købe et bredt udvalg af stande og powerracks, der sammen med BodyMax CF325, så du dermed har nemt ved f.eks. at komme af med vægtstangen, hvis du løfter tunge kilo under bænkpres el.lign. Bænken er baseret på en meget stærk stålramme med et metallisk sølvfinish, der ikke blot ser godt ud, men som også er yderst holdbart, så du dermed ikke skal være bange for, at du kommer til at overbelaste bænken med for meget vægt.

Den har desuden en maksimal vægtkapacitet, der lyder på hele 182 kg., hvilket er mere end de fleste bænke i denne størrelse, og derfor er det med stor sandsynlighed også en vægtkapacitet, der er mere end nok for dit vedkommende, medmindre du har intentioner om at skulle løfte rigtig mange kilo på din kommende træningsbænk.

Bodymax CF412 FPT træningsbænk

Som tidligere nævnt i denne artikel, så er det slet ikke sikkert, at du stiller synderligt høje krav til din kommende træningsbænk, da du ikke skal bruge den til nogle avancerede øvelser andet end bænkpres og deslige. I en sådan sammenhæng er der naturligvis heller ikke nogen grund til, at du dermed går ud og investerer i en rigtig dyr træningsbænk, som både kan indstilles til at have et væld af forskellige vinkler, som kommer med både stativ samt powerrack og meget, meget andet.

I stedet vil du være langt bedre stillet ved blot at investere i en helt almindelig træningsbænk, hvilket f.eks. kunne være en bænk som denne Bodymax CF412 FPT træningsbænk, der – uden tvivl – er den ideelle løsning for dig, der er på jagt efter en pladsbesparende træningsbænk, der er nemt at transportere, så den dermed også nemt kan flyttes til et andet lokale, hvis det er noget, der er behov for. Det er selvfølgelig også værd at bide mærke i, at den er nem at rengøre efter endt træning, så du skal derfor ikke være bange for, at det bliver uhygiejnisk at bruge den.

Bodymax CF412 FPT træningsbænk er oven i købet blevet udstyret med et meget praktisk håndtag, der gør det muligt at bære den rundt, hvilket selvfølgelig også betyder, at du nemt og enkelt kan folde den sammen, så du dermed kan have den helt fald, så den nemt kan gemmes væk i et skab eller under sengen. Det er dog meget vigtigt, at du ikke lader dig narre af den lille størrelse, for det kan godt være, at Bodymax CF412 FPT træningsbænk ikke er en synderligt stor træningsbænk, men det er dog ikke noget, der er ensbetydende med, at du ikke kan bruge den til et væld af forskellige øvelser.

Ydermere, så skal du selvfølgelig også være klar over af CF412 FPT fra Bodymax er en træningsbænk, der kan bruges af stort set enhver, da den ikke blot henvender sig til dig, der gerne vil i gang med at træne, men også til mere erfarne styrketrænere, eftersom den har en vægtkapacitet, der lyder på hele 180 kg. og dertil er den også meget stabil, hvorfor den kan bruges til et væld af forskellige træningsformer.

Weider 150 TC træningsbænk

Hvis du er på jagt efter en træningsbænk, der meget gerne skal kunne bruges til andet end blot at lave bænkpresøvelser på, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på en bænk som Weider 150 TC.

Årsagen til, at en bænk som Weider 150 TC vil appellere til dig, der er på jagt efter en bænk, der kan bruges til flere forskellige typer af øvelser er, at der faktisk er tale om en meget unik kombinationsbænk, der giver dig muligheden for at lave nærmest uendeligt antal af forskellige øvelser, som du selvfølgelig ikke vil få muligheden for at lave, hvis du blot ender med at investere i en ganske almindelig og glad bænkpres bænk, som langt de fleste vælger at gøre, fordi de tror, at de faktisk ikke får behovet for andet.

Langt de fleste ender dog med at finde ud af, at de gerne vil have haft en bænk, der giver dem muligheden for også at lave øvelser med håndvægte og deslige – og det er lige netop dét, du får muligheden for, hvis du vælger at investere i en Weider 150 TC træningsbænk.

LÆS OGSÅ:  Foam Roller Test - Find de bedste og billigste modeller her

Som du nok allerede har regnet ud, så er der tale om en meget unik træningsbænk, der selvfølgelig er justerbar og derfor kan den faktisk også tolkes som 3-i-1-bænk, der både kan bruges som en helt almindelig fladbænk, som er velegnet til f.eks. bænkpres eller lignende, men ikke nok med det, så kan den også indstilles til at fungere som både en skråbænk og en situpsbænk, hvorfor du pludselig kan lave en lang række af øvrige øvelser, som du ikke vil kunne lave på en helt almindelig træningsbænk.

Den er rigtig god til træning med både håndvægte og med vægtstænger, men i og med, at den også kan indstilles til at fungere som en situpsbænk, så kan den f.eks. også bruges til at lave situps – enten med eller uden yderligere vægt i form af en vægtskive. Endvidere, så kan den klare en totalvægt, der lyder på hele 165 kg., hvilket må siges at være nok for langt de fleste, der ikke skal bruge bænken til at lave decideret bodybuilding derhjemme, da man i et sådant tilfælde vil være bedre stillet med en større og mere robust bænk.

Bodymax CF328 deluxe træningsbænk

Her er træningsbænken for dig, der ganske enkelt ikke vil nøjes med andet end det bedste. Det er en træningsbænk, der er blevet designet med det formål, at den skal kunne fungere som en all-round-bænk, så den ikke blot kan benyttes af dig, der gerne vil i gang med at styrketræne, men også af erfarne atleter og styrketrænere, der stiller krav og ved, hvad de vil have.

Det fortæller naturligvis også noget om, at der er investeret meget tid i at udvikle lige netop denne bænk, for den kan ikke sammenlignes med nogen anden bænk i dette prisleje – ikke blot fordi den kan bruges af enhver og til et væld af forskellige øvelser, men lige så meget fordi at Bodymax CF328 deluxe træningsbænk er en meget elegant træningsbænk, der sagtens kan stå fremme derhjemme, selvom du har gæster på besøg, men hvis det endelig ønskes, så er der dog også rig mulighed for at gemme den væk, da den selvfølgelig kan klappes ned, så den ikke fylder synderligt meget.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en træningsbænk, der er meget solidt konstrueret, da der har været fokus på at skabe en træningsbænk, der kan fungere som intet mindre end den perfekte træningsmakker i frie vægte, hvilket gælder både vægtstænger og håndvægte. Som nævnt i afsnittet ovenfor, så er der mulighed for at bruge din Bodymax CF328 deluxe træningsbænk til et hav af forskellige øvelser, hvilket blandt andet skyldes, at du kan indstille den i flere forskellige vinkler, hvilket tæller alt lige fra decline til både flad og incline, så derfor er der nærmest ikke én eneste øvelse, der inkluderer enten håndvægte eller en vægtstang, som du ikke vil kunne udføre på din Bodymax CF328 deluxe træningsbænk. Da du kan indstille den til flere forskellige vinkler, så kan du også være sikker på, at du kommer til at ramme flere muskelfibre og samtidig også skabe en større variation i din træning, der både gavner din krop og samtidig også gør det mere spændende at træne.

Hvis du vælger at investere i en Bodymax CF328 deluxe træningsbænk, så kan du være helt og aldeles sikker på, at den kommer til at bidrage til en stor fremgang i din træning – både i form af færre skader, men selvfølgelig også i form af en større muskelvækst. Det er selvfølgelig vigtigt, at du føler dig komfortabel under din træning, da det ellers kan være svært at presse sig selv til det yderste, hvorfor der også er lagt meget energi i, at skabe en bænk, der oser af komfort og kvalitet, da den ikke bare har en rigtig god polstring i både sæde og ryg, men også ankelstøtter i skum. Bodymax CF328 deluxe træningsbænk bliver leveret med aftagelige gummistøtter på fødderne såvel som ekstra bredde bagfødder, som bænken er blevet udstyret med for at sikre en maksimal stabilitet, så du kan fokusere på at yde dit maksimale og få en effektiv træning i stedet for at være bange for, at din bænk lige pludselig ender med at knække sammen eller lignende – og derfor skal er ikke være nogen tvivl om, at der ikke er mange træningsbænke i samme prisleje som CF328, der kan konkurrere med den lækre og stabile træningsbænk fra Bodymax.

Vælg en bænkpres bænk i en god og solid kvalitet

Når du skal ud for at have foretaget dig et køb af en ny bænkpres bænk, så er der helt afgjort ingen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé, at du til enhver tid sørger for at gå efter et godt og solidt kvalitetsprodukt, som er lavet af gode materialer. Ved at lade dit valg falde på en af de forskellige varianter ovenfor vil du være sikker på at få dig et solidt produkt, som er lavet af robuste materialer. Herved sikrer du, at du får fat på en bænkpres bænk, som du kan benytte dig af i løbet af de næste mange år frem – og det er naturligvis en stor fordel, hvis du gerne vil kunne have glæde af bænkpres bænken i hjemmet i en del år ud i fremtiden.

Del.

Tilføj en kommentar