Kettlebells test

0

Kettlebells er i løbet af de senere år blevet en meget populær træningsform, som bliver anvendt af både unge såvel som ældre, der ønsker at træne eksplosivt og dynamisk. Med kettlebells kan du både træne styrke, koordination, stabilisering samt udholdenhed, og det er en meget fri form for træning, der giver rig mulighed for, at man kan træne på mange forskellige måder. En kettlebell vil du nemlig eksempelvis både kunne bruge til at træne biceps såvel som triceps, og der er uanede muligheder for, hvad den kan bruges til.

I denne kettlebells test vil vi vise dig en række de forskellige kettlebells, som du har mulighed for at finde til din træning. Der findes en lang række forskellige produkter på markedet, og vi vil her guide dig til, hvordan du kan fundet lige netop den type af produkter, som du er på udkig efter:

Kettlebell 4 kg – 125,-

kettlebells test

Denne kettlebell på 4 kg er et godt valg for dig, som gerne vil have en kettlebell, som ikke er for tung. Kettlebells på 4 kg er blandt nogle af dem, der ligger i den lavere ende vægtmæssigt og kan derfor eksempelvis være gode at anvende, hvis man gerne vil træne nogle øvelser, der eksempelvis lægger vægt på mange gentagelser. Derfor vil en kettlebell på 4 kg være god til dig, som gerne vil forbrænde kalorier.

LÆS OGSÅ:  Rygtræner - Find en billig rygtræner her

Kettlebell 8 kg – 195,-

kettlebells test

Denne kettlebell på 8 kg vil både kunne anvendes til forbrænding af kalorier samt opbygning af muskelmasse. En kettlebell på 8 kg er for de fleste kvinder et godt valg til styrketræning, mens de fleste mænd med fordel vil kunne bruge den til et højt antal gentagelser.

Kettlebell 12 kg – 265,-

kettlebells test

Denne kettlebell på 12 kg fra Abilica online vejer 12 kg og kan være et godt valg for dig, som gerne vil have en lidt tungere kettlebell til styrketræning.

Vil du gerne finde kettlebells med højere vægt? Se nedenfor:

Sørg for at købe dine kettlebells i den rigtig størrelse

I vores kettlebells test har vi fundet en række forskellige typer af kettlebells i flere forskellige modeller og størrelser. Generelt set er det vigtigt, du i forbindelse med købet af en ny kettlebell sørger for at kigge på vægten, så du er stensikker på, du får fat på et produkt, som har en god og passende vægt i forhold til dit konkrete behov.

Noget af det som mange forbrugere vælger at gøre i forbindelse med, at de skal have gjort sig et køb af nye kettlebells er, at de sørger for at købe nogle med forskellige kilo. Det kunne eksempelvis være, at du besluttede dig for, at du gerne ville have en kettlebell, der vejer 4 kg. Når du har trænet med denne i et stykke tid, vil det for mange være en god idé at øge belastningen i takt med, at ens krop har vænnet sig til at træne med 4 kg. På den måde udfordrer du dig selv og kan mærke og nyde udviklingen i din styrke og udholdenhed.

LÆS OGSÅ:  Elcykel Test 2017 - 10 populære elcykler på markedet

Kettlebells test – Køb dine kettlebells online og opnå en stor besparelse

De forskellige typer af kettlebells, som vi har vist i vores kettlebells test, giver dig som forbruger mulighed for at gøre en rigtig god handel. Ved at købe kettlebells på nettet kan du i mange tilfælde være meget sikker på, at du vil få mulighed for at få markant mere for dine penge, end hvis du eksempelvis besluttede dig for at tage ud i en af de mange fysiske danske butikker, som forhandler fitnessudstyr for at gøre dit køb af et tilsvarende produkt.

Tit og ofte forholder det sig nemlig sådan, at mange webshops har et lavere omkostningsniveau end mange fysiske butikker, samtidig en større volumen end rigtig mange fysiske butikker. Dette er med til at give de mange webshops nogle gode indkøbsbetingelser, hvilket kommer dig som forbruger til gode, da de derved har mulighed for at tilbyde nogle lave priser.

Hvis du gerne vil finde et kæmpe udvalg af kettlebells, så kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenfor:

kettlebells test

Øvelser med kettlebells

Der er rigtig mange muligheder med kettlebells, og du vil kunne træne rigtig mange forskellige typer af muskelgrupper. Nedenfor kan du se et par forskellige videoer, der omhandler kettlebells samt hvilke forskellige øvelser, som du vil have mulighed for at lave med brug af kettlebells.

1. Swing

Denne øvelse er velegnet for dig, som gerne vil bruge kettlebell-træning til at forbrænde kalorier.

2. Bentræning med kettlebell

Ønsker du at træne ben, vil du i denne video kunne få inspiration til, hvordan du kan træne ben ved brug af kettlebells.

LÆS OGSÅ:  Stepbænk

3. Lunges med kettlebells

Lunges er en populær øvelse mange rigtig mange fitness-udøvere. Her kan du se en video af, hvordan du kan lave lunges ved brug af kettlebells.

Vi håber, at denne kettlebells test hjalp dig til at finde lige netop den type af kettlebells, som passer til dig og dine behov!

Del.

Tilføj en kommentar