Håndvægtsæt Test 2017 – Markedets 8 bedste håndvægtsæt

0

Søger du et håndvægtsæt med høj kvalitet og til en god pris, så læs vores håndvægtsæt test nedenunder, hvor vi tester de 8 bedste modeller på markedet.

Hvis du har et ønske om at tone dine muskler eller opbygge en større muskelmasse, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i et såkaldt håndvægtsæt, der kan give dig muligheden for at gøre lige netop dét. Du skal dog være klar over, at der findes rigtig mange forskellige former for håndvægte og dermed også rigtig mange forskellige håndvægtsæt på det danske marked, så derfor skal du selvfølgelig sørge for at finde frem til et håndvægtsæt, der passer godt til dig og dine krav. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at håndvægte er én af de absolut mest alsidige typer af træningsudstyr, da det kan bruges til rigtig meget og bliver benyttet i uhyre stor stil i både danske fitnesscentre og blandt de mange træningsentusiaster. Med et håndvægtsæt til hjemmet, så har du altid muligheden for at tone dine muskler og styrke dine muskler.

I og med der findes rigtig mange forskellige håndvægtsæt på det danske marked, kan du naturligvis også være helt og aldeles sikker på, at du kan finde frem til noget, der lever op til dine krav og samtidig også dækker dine forskellige behov – og du skal selvfølgelig også sikre dig, at det er noget, der befinder sig indenfor det budget, du med stor sandsynlighed allerede har fastsat, og hvis ikke du har det, så skal du sørge for at få det fastsat allerede nu. Hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at investere i et håndvægtsæt, der lever op til dine krav, så er det naturligvis meget vigtigt, at du er meget bevidst om, hvad du egentlig leder efter. Derfor bør du investere lidt tid i, at sætte dig ned foran din PC, åbne et Word-dokument og skrive en liste over alle de krav, du stiller til dit kommende håndvægtsæt.

Du kan lave et væld af øvelser med håndvægte

Der er mange gode grunde til at investere i et sæt med håndvægte til boligen, som du kan bruge til at træne med derhjemme, men det handler selvfølgelig i høj grad om, at du med disse håndvægte rent faktisk vil være i stand til at lave et væld af forskellige øvelser. Det er næsten ubegrænset, hvor mange forskellige øvelser, du kan lave med et sæt håndvægte, men det kræver i mange tilfælde, at du har et håndvægtsæt og ikke blot én enkelt håndvægt, da det begrænser dine muligheder meget for at lave øvelser. Hvis du ønsker enten at opbygge en større muskelmasse eller blot tone nogle af dine muskler, så kommer du ikke udenom, at det bedste valg er at investere i et sæt med forskellige håndvægte, da det – med garanti – er noget, der kan sætte godt gang i kroppens udvikling, så du kan opnå lige netop dén krop, du jagter.

Du skal dog være klar over, at der findes rigtig mange forskellige muligheder for at anskaffe sig et håndvægtsæt på det danske marked, så derfor er det ikke noget, du kan klare i løbet af et par minutter. Der er nemlig stor forskel på de mange forskellige sæt, du kan købe på det danske marked, og det inkluderer både de mange forskellige håndvægtsæt, der bliver solgt i diverse fysiske butikker rundt omkring i landet, men bestemt også de sæt, der bliver solgt på de mange danske webshops, der sælger håndvægtsæt. For at guide dig i retningen af det helt rette håndvægtsæt, så har vi udformet denne artikel, der indeholder en lang række forskellige håndvægtsæt, hvorfor alle og enhver vil kunne finde frem til lige netop dét sæt, der passer bedst til dine krav og behov. Nedenfor finder du en lang række forskellige sæt, og der vil med garanti også være et sæt, der passer godt til netop dig.

Kettler Neopren Håndvægtsæt (1.5/2/4 kg)

Det er naturligvis ikke alle, der er på jagt efter et sæt med håndvægte for at kunne opbygge en stor muskelmasse, så derfor er det selvfølgelig heller ikke alle håndvægtsæt, der behøver at være synderligt tungt. Hvis du er på jagt efter et mindre håndvægtsæt, der kan bruges til opvarmning eller til mindre intensiv træning, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på dette sæt fra Kettler, der indeholder en række håndvægte, der er blevet fremstillet i støbejern af rigtig høj kvalitet samtidig med at de også er udstyret med en holdbar, skridsikker neoprenkappe, hvilket selvfølgelig er med til at sikre, at hver enkelt håndvægt, der er med i Trio-sættet er uhyre behagelige at træne med, hvad end du har intentioner om at bruge dem i længere tid eller de blot skal bruges til en mere minimal form for opvarmning.

Hvis du vælger at investere i dette håndvægtsæt fra Kettler, så får du et sæt, der indeholder intet mindre end seks forskellige håndvægte. Mere præcist får du 2 stk. 1,5 kg håndvægte, 2 stk. 2 kg håndvægte og 2 stk 4 kg håndvægte, hvilket naturligvis også beviser, at der er ikke tale om et håndvægtsæt, der skal bruges af dig, der ønsker at bygge en stor muskelmasse, men derimod til dig, der f.eks. er på jagt efter et sæt, der kan bruges i forbindelse med løbetræning eller til øvelser, der ikke kræver synderligt meget af selve håndvægten. Hvis du køber sættet, så får du samtidig også et praktisk stativ med, som du kan bruge til at opbevare dine forskellige håndvægte på en både praktisk og smart måde.

Kettler Håndvægtsæt i Krom (2.5-15 kg)

Hvis du ikke blot er på jagt efter et sæt, der er bestående af vægte med en meget lav vægt, som f.eks. kan bruges til opvarmning, genoptræning eller mere minimale former for træning, så kan du med fordel vælge at se nærmere på et sæt som dette håndvægtsæt i krom, der også kommer fra Kettler. Her er der nemlig tale om en vægtkuffert, som indeholder et håndvægtsæt, der totalt set vejer 15 kg, hvorfor du får muligheden for at træne med en relativt høj vægt sammenlignet med det vægtsæt, der er blevet nævnt ovenfor. Hvis du vælger at investere i dette sæt, så får du derfor også et sæt, der passer meget bedre til dig, der har intentioner om at bruge håndvægtsættet på en lidt mere intensiv vis og har intentioner om at opbygge en større muskelmasse i stedet for blot at tone musklerne.

LÆS OGSÅ:  Træningshandsker til styrketræning

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes mange forskellige sæt på det danske marked, men dette sæt fra Kettler er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil i gang med at bygge muskelmasse. Du får et sæt, der indeholder 2 stk. forkromede stænger på 35 cm, der hver især vejer 2,5 kg og der medfølger selvfølgelig også gevindlåse. Foruden de to forkromede stænger, så kommer sættet også med 2 stk. 1,25 kg forkromede vægtskiver såvel som 2 stk. 2,25 kg forkromede vægtskiver, der hver især giver dig muligheden for at komme godt i gang med at bygge muskelmasse gennem enhver form for øvelse, du kan komme i tanke om. Ikke nok med det, så er Kettlers håndvægtsæt i krom ligeledes også et sæt med både stænger og skiver med 30 mm boring. Det er således det perfekte sæt for dig, der gerne vil i gang med muskeltræning.

Taurus Håndvægtsæt i Krom (1-5 kg)

Hvis du er typen, der godt kan lide det retro og det oldschool, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du bør se nærmere på dette håndvægtsæt i krom fra Taurus. Disse lækre håndvægte er nemlig af meget høj kvalitet, hvilket du både kan se og mærke lige så snart, du griber fat om dem. Det er med garanti også derfor, at mange fitnesscentre og foreninger med motionsrum vælger at have netop denne model i deres sortiment. Det er samtidig også din sikkerhed for, at vi her har med et håndvægtsæt af uovertruffen kvalitet at gøre, hvilket bl.a. betyder, at du ikke skal frygte for levetiden på produktet. Disse håndvægte er nemlig ikke til at slide op. Udover det flotte udseende og den sublime holdbarhed, giver dette sæt dig også mulighed for at variere vægten fra 1-5 kg i intervaller på 1 kg, da håndvægtsættet er sammensat af i alt 8 vægtskiver på 0.5 kg samt en håndvægtstang på 1 kg. Dette giver dig flere træningsmuligheder og et bredere udvalg af øvelser, da belastningen varierer betydeligt alt efter, hvilken øvelse man laver.

Taurus’ håndvægtsæt i krom er et sæt rigtig gode håndvægte, der passer fint til dig, der ikke har noget synderligt behov for at løfte tungt, men derimod har fokus på de mere tekniske øvelser eller blot vil starte blødt ud med din træning. Holdbarheden er, som allerede nævnt, helt i top på dette sæt, hvilket betyder, at du uden tvivl vil få glæde af det i mange år fremover. Herudover giver den justerbare funktion dig også mulighed for at udfordre dig selv og øge belastningen efterhånden som du bliver stærkere i de forskellige øvelser.

Taurus Hexagon Håndvægte (2.5-50 kg)

Hexagon håndvægtene fra Taurus er gummibelagte, sekskantede håndvægte af uhyre god kvalitet, der kan bruges til et væld af øvelser, som helt almindelige håndvægte ikke egner sig særlig godt til takket være den sekskantede form. Bl.a. kan du lave øvelser som Renegade Row og pushups på håndvægte, så du ikke belaster håndleddet i samme grad, som når du laver dem på gulvet. Herudover triller håndvægtene heller aldrig væk, hvis gulvet hælder lidt i modsætning til de traditionelle, runde håndvægte.

der samtidig også er ensbetydende med, at de også vil kunne bruges til øvelser, der kræver at håndvægtene ikke triller, hvilket f.eks. inkluderer en øvelse som Renegade Row, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at Abilica HexDumbbells ikke vil kunne bruges til andre øvelser end øvelser, der inkluderer at en håndvægt ikke triller. Der er ligeledes også rigtig mange, der vælger at investere i sekskantede håndvægte, hvis de er på jagt efter håndvægte, der kan bruges ombord på et større skib, så de ikke kommer til at trille rundt, når der f.eks. er store bølger og der dermed også vil være relativt meget uro ombord på det respektive skib.

Du skal bestemt ikke være bange for, at du ikke kan finde et sæt med Abilica HexDumbbells, der passer til dit niveau, for de købes i sæt bestående af to håndvægte med den samme vægt, hvilket giver dig mulighed for at vælge håndvægte med en vægt på alt lige fra 1 kg. og helt op til 60 kg. Hvad du desuden heller ikke skal være bange for er, at disse håndvægte komme til at ødelægge eller ridse dit gulv, da de – som tidligere er nævnt – er belagt med gummi, så derfor vil dit gulv til enhver tid være beskyttet mod ridser og skrammer, mens levetiden af dine håndvægte ligeledes også bliver forlænget. Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at HexDumbbells fra Abilica er nogle af de mest populære håndvægte blandt det store udvalg af håndvægte på Abilica og ligeledes også i denne artikel, hvilket skyldes muligheden for at vælge mellem de mange vægtklasser.

Kettler Neopren Håndvægtsæt (1.5/2/4 kg)

Her er der bestemt tale om et håndvægtsæt, der passer perfekt til dig, der ikke vil nøjes med noget, der ikke kan tolkes som det bedste af det bedste – og det er med garanti også derfor, at dette stativ og de forskellige håndvægte er at finde i et væld af forskellige fitnesscentre, foreninger og meget andet rundt omkring i Danmark. Der skal ikke lægges nogen skjul på, at der er tale om et håndvægtsæt, der er af den absolut bedste kvalitet og bestemt er blevet fremstillet med særlig fokus på, at det skal være af en professionel kvalitet og skal bruges af folk, der ikke er villige til at gå på kompromis med deres valg af håndvægte eller det stativ, de bruger til at opbevare deres stativ – uanset om der er tale om en privatperson, der bruger dem i hjemmet eller der er tale om et professionelt fitnesscenter.

LÆS OGSÅ:  Sjippetov - Her er de 5 bedste og billigste sjippetov

I bund og grund, så er der faktisk tale om et form for pakketilbud fra Abilica, der er bestående af det uhyre populære stativ, Abilica Rack 6 såvel som de meget populære Abilica HexDumbbells, der er blevet beskrevet rigtig godt ovenfor. Hvis du vælger at investere i dette pakketilbud, så får du et håndvægtsæt, der er bestående af de følgende Abilica HexDumbbells-håndvægte: 2 x 2 kg., 2 x 3 kg., 2 x 4 kg., 2 x 5 kg., 2 x 7 kg., såvel som 2 x 9 kg., hvilket naturligvis giver dig muligheden for at bruge disse vægte til et væld af forskellige øvelser og dermed er det også ensbetydende med, at du kan træne alle dine forskellige muskelgrupper, da du har et væld af forskellige vægte at vælge mellem. Selve stativet vejer 11 kg. og på trods af, at den kan holde intet mindre end 12 vægte, så er den faktisk ganske pladsbesparende.

Kettler Neopren Håndvægtsæt (1.5/2/4 kg)

Her er der igen tale om et form for pakketilbud, der er blevet sammensat af to af Abilicas produkter. Der er nemlig tale om et stativ og 10 håndvægte, der begge er fra Abilica og deres sortiment. Ligesom det er tilfældet med stativet og de håndvægte, du allerede har læst om ovenfor, så er der bestemt tale om et håndvægtsæt (eller en håndvægtspakke, om man vil), der er rigtig godt egnet til dig, der bestemt ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller udseendet af hverken dine håndvægte eller det stativ, du skal bruge til at holde og opbevare dine håndvægte. Det er med garanti også derfor, at Abilica også har haft god succes med at sælge pakketilbud som dette til de mange forskellige foreninger og fitnesscentre rundt omkring i landet – og det må om noget bevidne om, at der er tale om både stativ og håndvægte af uhyre god kvalitet.

Som nævnt ovenfor, så er der tale om et pakketilbud fra Abilica, der er bestående af et stativ, der i dette tilfælde er et Abilica DumbbelRack Maxi, der kan holde alle de ti håndvægte, der følger med i dette glimrende pakketilbud. Ligesom det er tilfældet med det pakketilbud, der er blevet nævnt ovenfor, så er det igen de meget populære Abilica HexDumbbells-håndvægte, der er blevet udvalgt til at være de medfølgende håndvægte i dette håndvægtsæt. Dog er der denne gang tale om nogle håndvægte, der kan bryste sig af en del højere vægt, da der med følger 2 x 10 kg., 2 x 12,5 kg., 2 x 15 kg., 2 x 17,5 kg. såvel som 2 x 20 kg., hvorfor der selvfølgelig er tale om et håndvægtsæt og et pakketilbud, der er mere velegnet til dig, der træner med høje kilo med det formål at styrke din samlede muskelmasse og styrke.

Kettler Neopren Håndvægtsæt (1.5/2/4 kg)

PowerBlock-håndvægte er ikke almindelige håndvægte som dem, der er blevet nævnt ovenfor. Her er der derimod tale om en helt ny type af håndvægt, der er justerbar og det betyder også, at du dermed slipper for at have flere forskellige håndvægte liggende derhjemme, da du blot kan indstille disse håndvægte til at passe til dit nuværende niveau og til den eller de øvelser, du har intentioner om at lave. Der skal ikke være nogen tvivl om, at PowerBlock Sport er én af de absolut mest holdbare, justerbare håndvægte på det danske marked – både som følge af en rigtig god kvalitet, men også fordi der generelt er tale om et marked, hvor mange af de andre producenter har store udfordringer med levetiden på deres produkter. Endvidere, så har PowerBlock ligeledes også været de første til at tage patent på justerbare håndvægte, som kan justeres med et meget simpelt snuptag.

Hvis du vælger at investere i en PowerBlock Sport 2.4, så får ud faktisk muligheden for at erstatte intet mindre end 8 sæt normale håndvægte, da du har muligheden for at indstille dine justerbare håndvægte til de følgende vægte: 1,5 kg., 2,5 kg., 4 kg., 5,5 kg., 7 kg., 8 kg., 9,5 kg., såvel som 11 kg. Det giver dig naturligvis en perfekt mulighed for at skabe afveksling i din træning, da de mange forskellige størrelser giver dig muligheden for at lave et væld af forskellige øvelser. Sport-serien fra PowerBlock er særdeles god for dig, der gerne vil have nogle vægte at træne med derhjemme eller dig, der leder efter et godt sæt håndvægte til et mindre motionsrum. PowerBlock Sport 2.4 bliver solgt i sæt af to stk., så der dermed er tale om et håndvægtsæt, du frit kan benytte dig af til diverse øvelser.

Kettler Neopren Håndvægtsæt (1.5/2/4 kg)

Hvis du ønsker at træne med håndvægte derhjemme, men ikke just har et ønske om at skulle fylde stuen med et væld af forskellige håndvægte, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt at tage et nærmere kig på justerbare håndvægte, som meget vel kunne være de anerkendte håndvægte fra PowerBlock – mere specifikt er der her tale om Sport 5.0. PowerBlock er nemlig i høj grad kendt for at være blandt de absolut bedste på markedet, når det kommer til alt lige fra kvalitet til levetiden, som er et punkt mange af de andre producenter kæmper med, hvilket også nævnes i beskrivelsen af PowerBlock Sport 2.4 ovenfor. I og med, at de har patent på deres udvikling af lige netop den teknologi, de har brugt til at udvikle deres justerbare håndvægte, så kan du være helt og aldeles sikker på, at der er tale om en god kvalitet og velfungerende håndvægte.

Fordelen ved en justerbar vægt er, at du nemt kan justere den vægt, du træner med for at opnå din styrke. Hvis du vælger at investere i en PowerBlock Sport 5.0, så får du samtidig en justerbar vægt, der kan erstatte intet mindre end 10 par forskellige håndvægte og dermed opnår du intet mindre end 249 kg. frie vægte. Du kan lave et væld af forskellige vægt-kombinationer med PowerBlock Sport 5.0, hvilket blandt andet inkluderer de følgende størrelser: 2 kg., 5 kg., 7 kg., 9 kg., 11 kg., 14 kg., 16 kg., 18 kg., 20 kg., og 22,5 kg. pr. hånd, eftersom de selvfølgelig købes sætvis bestående af to håndvægte. Selve håndvægtene er modulopbygget og dermed kan de vokse med dig i takt med, at din træning skrider frem, deres enkle konstruktion er med til at gøre dem uhyre slidstærke og samtidig sparer vægtene dig for både plads og penge.

LÆS OGSÅ:  Valg af løbebånd

Træning med håndvægte – pas på som nybegynder

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at træning med frivægt er noget, der kan vise sig at være særdeles effektivt, hvilket i høj grad skyldes, at du bevæger dig langt mere frit og naturligt, når du træner med frivægt sammenlignet med, hvis du i stedet havde valgt at give dig i kast med at træne i én af de utallige former for fitnessmaskiner, der er mulighed for at benytte sig af i et fitnesscenter. Du skal dog være opmærksom på, at hvis man træner med frivægt, så er der også langt større risiko for, at man kommer til at lave øvelserne forkert, hvorfor det er meget vigtigt, at man pålægger det et stort fokus, at man sørger for at lave øvelserne på optimal og korrekt vis, da du ellers kan ende med at påføre dig selv stor skade og dermed også bandlyse dig selv fra træning i en længere periode.

Hvis du har i sinde at begynde at træne med håndvægte derhjemme, så er det uhyre vigtigt, at du altid sørger for at varme op i 5 til 10 minutter, inden du begynder at træne med dine håndvægte, så du dermed har fået lidt sved på panden inden og at din krop er klar til at begynde, at træne med frivægt. Du kan varme op på flere forskellige måder, men det nemmeste er ganske enkelt, at du løber en lille tur rundt i kvarteret eller lignende – det handler blot om at få pulsen op, så du er klar til at træne. Når du først går i gang med din træning, så er det en rigtig god idé at du stiller dig foran et spejl, hvis det er en mulighed, da du dermed vil have meget nemmere ved at se, om du laver dine øvelser på korrekt vis, så du både får det optimale ud af din træning og samtidig også sikrer dig selv, at du ikke ender med at påføre dig selv skader.

Fordelen ved at træne med håndvægte er, at der er tale om frivægt, så det er også ensbetydende med, at du har mulighed for at komme omkring langt de fleste steder på kroppen, da der findes rigtig mange forskellige øvelser, du kan lave med håndvægte og de styrker alle sammen forskellige steder på kroppen. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at træningen med håndvægte godt kan vise sig at være en kende ensformigt, hvorfor det vil være en rigtig god idé, hvis du sørger for at supplere op med andre redskaber, der kan være med til at gøre træningen lidt mere spændende og varierende – det kunne f.eks. være en træningsbænk eller en vægtstang, der giver dig rig mulighed for at lave endnu flere øvelser, som du ikke kan udføre blot med dit håndvægtesæt, uanset om der er tale om helt almindelige håndvægte eller der derimod er tale om nogle af de mere moderne justerbare håndvægte.

Håndvægtsæt test – Hvor mange kilo skal jeg træne med?

Hvis du allerede har stor erfaring med styrketræning, så er du med garanti også allerede rigtig godt inde i, hvor mange kilo, du skal træne med på hver håndvægt og hvordan du laver de forskellige øvelser på korrekt vis, så du får det maksimale ud af din træning. Hvis du derimod er nybegynder og ikke har nogen synderligt stor erfaring med styrketræning, så kan det være vanskeligt at finde ud af, hvor mange kilo, du egentlig skal træne med. Noget af det vigtigste er dog, at du sørger for ikke at starte ud med for mange kilo, da du dermed har bedre forudsætninger for at få øvelserne på plads, så du er helt og aldeles sikker på, at du udfører dem korrekt, inden du begynder at øge belastningen og dermed også gøre din træning hårdere og mere intens.

Når du først har fået øvelserne indøvet og er sikker på, at de bliver udført på korrekt vis, så er det meget vigtigt hele tiden at huske på, at det ikke må virke for let for dig, da det ellers ikke vil give dig nogle mærkbare resultater. Det er også ensbetydende med, at du helst ikke skal kunne tage mere end 10-15 gentagelser, for hvis du kan blive ved med at tage gentagelser efter dette, så vil din træning ikke give mærkbare resultater, da det ganske enkelt er for nemt for dig. I et sådant tilfælde skal du derimod opjustere din træning og øge belastningen, så du hele tiden kan mærke udfordring og dermed også hele tiden kan være sikker på, at du får det optimale ud af din træning. Din træning skal være effektiv og den skal give resultater – ellers er det meningsløst for dig at blive ved med at løfte vægte hjemme i stuen.

Uanset om du ønsker at investere i en lang række forskellige håndvægte, så du kan styrke dine muskler og din samlede muskelmasse eller du derimod har intentioner om at træne med håndvægte for at tone din krop, så kan du med garanti finde et eller flere håndvægtsæt, der lever op til dine krav og passer til det niveau, du befinder dig på. Der findes et væld af forskellige håndvægtsæt på det danske marked, hvilket du også kan se ovenfor, hvor du finder intet mindre end 8 forskellige sæt, der ikke blot varierer i forhold til vægt, mængde af håndvægte, størrelser, materialer og meget, men også i forhold til prisen, så derfor er der selvfølgelig også et brugbart håndvægtsæt, der befinder sig indenfor det budget, du har afsat til dit indkøb af håndvægte.

Del.

Tilføj en kommentar