Tomahawk IC cykel

0

Et af verdens største producenter af indendørs cykler hedder Tomahawk. IC modellerne er kendt fra mange af de danske fitnesscentre. Blandt andet benytter FitnessDK Tomahawk IC 5 til deres holdtræning. Tomahawk har lavet professionelle træningscykler siden 1984 hvor virksomheden blev grundlagt af Bernd Puerschel. Idag er Tomahawk verdens mest solgte træningcykler. Tomahawk’s cykler hedder IC.  I denne artikel om Tomahawk IC modellerne vil vi gennemgå de forskellige modeller samt du vil kunne finde links til hvor de kan købes billigst. I 2017 er en del af Tomahawk virksomheden og dets brand blevet lagt ind under Life Fitness så nogle af cyklerne hedder begge navne, nogle har skiftet navn til Life Fitness, men det er stadig samme Tomahawk IC modeller.

FIND DE BILLIGSTE PRISER PÅ TOMAHAWK CYKLER KLIK HER.

Tomahawk Home Serie Indoor Bike

Tomahawk IC 1(home series)

Tomahawk IC 1 er en simpel træningscykel som ofte bruges og købes af private som gerne vil have en god cykel til at kører på derhjemme. Den har et 15kg svinghjul og den kommer med en simpel konsol som kan vise tid, strækning, rpm, kalorier, puls men på Tomahawk IC 1 er der ingen watt måling.  Tomahawk IC 1 har været på markedet i en del år og ligner ikke helt de nye IC modeller. Cyklen passer fint til personer som er max 185cm. Den kan købes en del steder vi fandt den billigst til 5495 her

 

Tomahawk IC 4 & Tomahawk IC 5Life Fitness Indoor Bike IC5 Powered By ICG

Når vi kommer op til  IC 4 og IC 5 så bliver det meget svært at se forskel med et blotte øje. Cyklerne ligner hinanden og det er stortset kun indmadden og funktionerne som skiller IC 4 og IC 5 fra hinanden.  En ting som ikke må forvirrer dig er at Tomahawk IC 5 har skiftet navn til nu at hedde Life Fitness Indoor Bike IC5. Det er altså stadig samme cykel, men Life Fitness har bare overtaget rettidighederne til at brande og markedsfører Tomahawk IC 5 modellen. Både IC 4 og IC 5 er superrene træningscykler som er bygget til commercial brug de er bygget til at kunne holde til at køre i 4-8 timer hverdag i 10år. Styret giver rigtig mange muligheder uanset om man vil sidde oprejst eller tri stilling.  IC 4 og IC 5 har både samme omsætnings forhold 1:10 de har også samme pedalarms længde på 17,25cm og bredden på kraken er identisk 15,5cm. der er på begge cykler opgivet en max brugervægt 150kg.

LÆS OGSÅ:  VirtuPro - Fremtidens Indoor Bike

Billedresultat for tomahawk coach by color

Der hvor IC 4 og IC 5 virkelig adskiller sig er consolen og “it-systemet” Tomahawk IC 5 har Blue tooth og ANT+ og som gør der er mulighed for at køre det holdtrænings system som hedder “Coach by color” Som er et system Tomahawk har patent og copyright på. Derudover er der også WATT måling via den avancerede LCD computer. Computeren er ret avanceret, men den er meget let og ligetil at bruge og især for holdtrænings instruktører er det et super valg. Der er selvfølgelig også nogle tusinde kroners prisforskel på de to modeller. Der er kun et par få forhandlere i Danmark, men den største Europædiske forhandler hvor man oftes kan få de bedste priser er hos tyske T-fitness.

 

Tomahawk IC 7Life Fitness Indoor Bike IC7 Powered by ICG

Dette er Tomahawk topmodel. Den ligner stadig meget IC 4 og IC 5 og der er da heller ikke de store forskelle. Den kører perfekt og har samme indmad som de andre modeller. Tomahawk IC 7 måler mere præcist end de andre modeller pga POWERMETER som masimalt giver 1% +- i nødagtighed. Derudover så har IC 7 indbygget generator så du sidder og laver din egen strøm + et Li-Po batteri, så du slipper for ledninger. Ellers så gælder ligesom på alle de andre modeller at du nemt kan skift pedaler, sæde også hvis du ønsker andet. Alle Tomahawk IC modellerne kommer med SPD pedaler. Der er fast nav i alle cyklerne og de 100% lydløse da de kører på magnetisk modstand. IC 7 er dig som har et top fitnesscenter eller ønsker det bedste af det bedste at cykler på derhjemme.

LÆS OGSÅ:  Træningsbælte - Find de 3 bedste og billigste modeller her

Tomahawk har vundet utallige af priser for verdens bedste indendørs cykel i følgende år; 2005, 2006, 2008,2009, 2011, 2012, 2013, 2014 , 2015 derudover har de også vunder red dit award for deres design.

TOMAHAWK VS. BODY BIKE

Især i Danmark er det ofte spørgsmålet om et fitnesscenter skal vælge Tomahawk IC5 eller Bodybike til deres holdtræning. Nu har vi også ved flere lejligheder test Bodybike cyklerne. Bodybike er nogle fine simple cykler men der er niveua forskel både på cyklerne i forhold til Tomahawk men især også på mulighederne rent consol/it mæssigt, hvis man gerne vil køre holdtræning annon 2017-2018 hvor det er up to date og giver en lækker og let brugeroplevelse for deltagerne. Det skal også sige at der er forskel i prisen hvor Tomahawk IC5 ofte er dyrere end Bodybike. Uanset og du er fitnesscenter eller privatperson går du aldrig galt i byen med køb af en Tomahawk træningscykel og de holder også brugt priserne bedre på Tomahawk end på Bodybike.

Del.

Tilføj en kommentar