Udendørs bordtennisbord

0

Hvis du godt kan lide at spille bordtennis, men samtidig gerne vil nyde det gode sommervejr, så er der selvfølgelig ikke nogen tvivl om, at du skal ud og investere i et udendørs bordtennisbord, da det giver dig muligheden for at kombinere det danske sommervejr med din interesse for bordtennis. Du har et væld af muligheder for at placere dit udendørs bordtennisbord, hvor det passer dig, men der skal dog ikke lægges skjul på, at det er en god idé at sørge for, at det bliver placeret et sted, hvor der er læ og hvor du kan spille uforstyrret af vinden.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange danskere, der forsøger sig med at placere et bordtennis, der egentlig er beregnet til indendørs brug på deres terrasse eller lignende. Det er også fuldt forståeligt, men det kommer der ganske enkelt ikke noget godt ud af, da et sådant bord ikke er bygget på en lige så robust og stabil vis som et decideret udendørs bordtennisbord. Du kan meget nemt komme ud for, at det respektive bordtennisbord ender med at blive trukket afsted med vinden eller blive ødelagt, hvis der f.eks. er meget regn og træet bliver for fugtigt.

Hvor kan jeg finde et udendørs bordtennisbord?

Der skal naturligvis ikke lægges skjul på, at udendørs bordtennisborde kan købes et væld af steder. Der findes både rigtig mange fysiske forretninger rundt omkring i Danmark, der sælger sådanne bordtennisborde, men der findes selvfølgelig også en række webshops. Én af disse er T-Fitness.dk, der kan bryste sig af et uhyre stort udvalg af udendørs bordtennisborde. Vi har udvalgt en række af de bedste af slagsen, som er listet nedenfor:

LÆS OGSÅ:  Målmandshandsker Test - Her de 5 bedste målmandshandsker

Sponeta bordtennisbord S5-73e

Sponeta S5-73eS5-73e fra Sponeta kommer med en 6 mm. tyk melaminharpiksplade, der er resistent overfor såvel fugt som solstråler, hvorfor det er velegnet til udendørs brug. Understellet er meget robust, hvorfor det kan bruges af såvel ambitiøse private som sportsforeninger og skoler. Set til 3.095 kr. hos T-Fitness.

Kettler bordtennisbord Outdoor 10

Kettler Outdoor 10Her er der tale om et robust bordtennisbord fra Kettler, der byder på et rammestel fremstillet af 50 mm. stålrør. Selve pladen er en 22 mm. Alu-Tec-specialtræplade, der er både sammenklappelig, vejrfast og kommer med en antirefleksbelægning. Set til 4.895 kr. hos T-Fitness.

Kettler bordtennisbord Outdoor 6

Kettler Outdoor 6Kettlers Outdoor 6 minder naturligvis en del om det tidligere nævnte Outdoor 10. Forskellen på de to er, at Outdoor 6 kommer med en anelse tyndere profilramme-konstruktion, men det har selvfølgelig også indflydelse på prisen, der er en anelse bedre. Set til 4.135 kr. hos T-Fitness.

Del.

Tilføj en kommentar