Stepmaskine test

0

I denne stepmaskine test har du mulighed for at danne dig et overblik over de mange forskellige typer af maskiner, der er at finde på det danske marked. Vi giver dig det fulde overblik og hjælper dig til at finde det helt rette produkt – og til den helt rette pris.

En stepmaskine er et fantastisk redskab til at træne ben, lår og baller. Med en stepper kan du være stensikker på, at der vil være god mulighed for, at du kan forbrænde en del kalorier og samtidig stramme ben og baller op.

Hvis du godt kunne tænke dig at supplere den daglige motion med ekstra træning, som foruden at forbrænde en del kalorier også er skånsom for muskler og led, vil en stepmaskine uden tvivl være en glimrende løsning for dig.

I denne stepmaskine test har vi fundet nogle af de bedste produkter på markedet til dig, der gerne vil have fundet en ny stepmaskine:

Abilica Ministep – TILBUD: KUN 595,-

Stepmaskine test

Denne ministepmaskine er et glimrende valg for dig, der gerne vil have en lille – men effektiv – stepmaskine, der ikke fylder særlig meget, og som du kan bruge til at forbrænde kalorier med – og til at stramme lår og baller op.

LÆS OGSÅ:  Træningsbænk test - test af 8 træningsbænke 2017

Kettler Montana Stepmaskine – 2995,-

Denne stepmaskine er til dig, der er kvalitetsbevidst og gerne vil have en lidt større stepmaskine, som er komfortabel og rummer et hav af funktioner.

Med denne stepmaskine vil du få:

 • Mulighed for at se antal step
 • Følge dit energiforbrug (antal forbrændte kalorier)
 • Måling af puls
 • Tid

Denne Kettler stepmaskine har desuden håndtag, hvilket gør det til et glimrende valg for dig, som gerne vil kunne stå på stepmaskinen i lang tid af gangen.

Abilica 8000 Stepmaskine – 7995,- (Spar 2.600 kroner)

Stepmaskine test 1

Denne stepmaskine er for den kræsne og kvalitetsbevidste person, som gerne vil have en rigtig lækkert stepmaskine af absolut højeste kvalitet med et hav af indstillingsmuligheder!

Du kan med denne stepmaskine følgende:

 • Se din tid
 • Følge med i antal forbrændte kalorier
 • Følge din puls
 • Indstille med mange forskellige intensitetsniveauer
 • Benytte dig af hele 12 forskellige træningsprogrammer
 • Benytte de store håndtag som giver mulighed for flere forskellige greb under din træning

Specifikationer:

 • Længde x Bredde x Højde: 95 x 86 x 150 cm.
 • Vægt: 60 kg.
 • Modstandsniveauer: 16 stk.
 • Antal træningsprogrammer: 12 stk.
 • Maxbelastning: 150 kg.

Stepmaskine test

Hvordan bruger man en stepmaskine?

 1. Start med at indstille belastningen på stepmaskinen. Ligesom på en cykel eller en crosstrainer er der også på en stepmaskine flere forskellige belastninger, som du har mulighed for at vælge imellem.
 2. Træd forsigtigt op på stepmaskinen og fordel kropsvægten skiftevis på højre og venstre ben.

TIP: Når du er i gang med at steppe, kan du med fordel sørge for at sætte dig et konkret mål om et givent tidsinterval, du skal træne i.

LÆS OGSÅ:  Fordele ved personlig træner

Hvis du er vant til at lave interval træning, og dette fungerer godt for dig, kan du eventuelt overveje løbende under træningen at justere tempoet op og ned, som det passer dig.

I denne video har du mulighed for at se, hvordan maskinen bruges:

Valg af stepmaskine – hvilken bør man vælge?

Det er rigtig vigtigt at vælge sig den helt rigtige stepmaskine –og der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Hvis du gerne vil finde den helt rette variant, skal du først og fremmest overveje, hvor avanceret en model, du ønsker. Der er nemlig forskellige specifikationer på de maskiner, der er at finde på markedet, og rent designmæssigt kan der ligeledes være forholdsvis stor forskel.

Abilica har lavet en god videoguide til valg af stepmaskine, som du med fordel kan tage et kig på:


Et godt sted at tage et kig, hvis du gerne vil finde den helt rette model, er uden tvivl Abilicaonline.dk, hvor der er rig mulighed for frit at vælge og vrage blandt et stort og alsidigt udvalg af mange forskellige varianter til ethvert behov.

stepmaskine-test

Pris og kvalitet hænger altid sammen

Når du skal have købt dig en ny stepmaskine, så skal du regne med, at pris og kvalitet generelt set altid er noget, der hænger rigtig godt sammen. Køber man sig til en forholdsvis dyr stepmaskine, så vil man som regel også godt kunne regne med, at man får en lidt bedre komfort, og at man eksempelvis også kan nyde godt af lidt flere indstillingsmuligheder m.v.

LÆS OGSÅ:  Romaskiner – effektiv træning af hele kroppen

Derfor vil det bestemt kunne være en god idé at tænke over dette, når du køber dig en stepmaskine. Hvis du fra start af sørger for at få købt dig et godt produkt i en god og solid kvalitet, så behøves du nemlig ikke senere at skulle ud for at udskifte din gamle model. En stor og god kvalitetsmodel vil du i princippet kunne have glæde af i de næste rigtig mange år frem – og du vil ikke behøves at skulle opgradere den senere hen.

Stepmaskine test – hvad koster en god stepmaskine?

I denne stepmaskine test har vi taget udgangspunkt i hvilke steder, du som forbruger har mulighed for at erhverve dig en god og praktisk stepmaskine af høj kvalitet indenfor et prisleje, der er fornuftigt. Der er flere forskellige ting, der er medvirkende til at bestemme prisen på en stepmaskine, og det er blandt andet funktioner, model og mærke, der er blandt nogle af de væsentlige faktorer, som er medbestemmende for den pris, du skal betale for at få dig en stepmaskine.

Ved at lade dit valg falde på en af de ovenstående stepmaskiner vil du som forbruger kunne sikre, at du får meget for dine penge, hvilket naturligvis er attraktivt.

Vil du gerne finde flere typer af stepmaskiner udover dem, som du kan finde i denne stepmaskine test? Så kan du se endnu flere spændende modeller her.

Del.

Tilføj en kommentar