Cookie- og privatlivspolitik

1.Ejeroplysninger
2.Hvad er cookies?
3.Sådan sletter og blokere du for cookies
4.Hvorfor bruger I cookies?
5.Trafikanalyse med Google Analytics
6.Annoncenetværk på siden
7.Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

FitnessUnivers.dk ejes af Partnertekst.dk ApS.

2. Hvad er cookies?

Cookies er intet andet end en lille, harmløs tekstfil, der bliver lagret på enten din PC eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der bliver derfor ikke gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de kan desuden heller ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter og blokere du for cookies

Hvis du enten har et ønske om at slette eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, så bør du følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Hvorfor bruger I cookies?

Der er flere grunde til at vi gør brug af cookies. Det inkluderer bl.a. teknisk funktionalitet, så vi har mulighed for at huske dine indstillinger. Vi bruger dem dog også til trafikmåling, så vi kan følge med i, hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikanalyse med Google Analytics

På Fitnessunivers.dk bruger vi cookies fra Google Analytics. De bruges til intet andet end at måle trafikken på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk på siden

Følgende annoncenetværk bliver brugt her på Fitnessunivers.dk:

-PartnerAds
-TradeTracker
-Zanox

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart. Det gøres kun, hvis det er noget, du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til, og vi samler desuden heller aldrig personoplysninger, uden at det er oplysninger, du selv har oplyst til os ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse el.lign.

Vi bruger ikke dine personoplysninger til andet end at gennemføre et køb eller service, som oplysningerne er blevet indsamlet fra eller til. Vi bruger desuden personoplysninger til at danne os et bedre overblik over, hvem der besøger vores hjemmeside. Det betyder også, at vi sommetider laver analyser og undersøgelser, der bruges til ét formål; at forbedre og målrette vores indhold efter dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis du enten ønsker at vide hvilke specifikke personoplysninger, vi har registreret om dig her på siden eller ønsker at gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@partnertekst.dk.